Våra Stall

på Stall Stora Sjögestad

Vi på Stall Stora Sjögestad har som främsta mål att göra både hästar och ägare nöjda med vår verksamhet. I våra sex stall finns sammanlagt 90 boxplatser anpassade till dina specifika behov. Inom anläggningen finns allt som behövs för en professionell träning av din häst och med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig gärna på vägen. Ring oss så hittar vi den lösning som passar dig och din häst bäst.

Kontakta oss

Ek-Stallet

Vårt nyaste stall med 18 boxplatser. Här får du, förutom tillgång till spolspilta och täckestork, även tillgång till fikarum och omklädningsrum. Dessa är belägna en trappa upp där man har utsikt ned över boxarna. För varje stallplats finns ett sadelskåp och ett foder utrymme som går att låsa.

Furustallet

Ett nytt stall med 25 stallplatser. Stallet är ett själv ventilerande stall med öppen nock. Här finns spolspilta och täckestork och fikarum. Varje boxplats har ett eget sadelskåp som går att låsa och ett låsbart foderutrymme.

Gröna Stallet

Här finns 25 boxplatser med tillgång till uppbindningsplats, spolspilta  täckestork och ett solarium. För varje stallplats finns ett sadelskåp.

Grå Stallet

Här finns 13 boxplatser med tillgång till spolspilta samt upphängning av täcken. Det finns även ett loft för extra förvaring. För varje stallplats finns ett sadelskåp.

Utestallet

Utestallet är ett karens stall. Givetvis har varje Stallplats ett sadelskåp. Här trivs alla hästar mycket bra och det används även till hästar med mycket känsliga luftrör.

Svarta Stallet

Det äldsta stallet på anläggningen som rymmer 6 boxar. Spolspilta m.m. finns tillgängligt i övriga stallbyggnader. För varje stallplats finns det ett sadelskåp.

Skrittmaskinen

Skrittmaskinen har plats för 6 hästar. Ett flertal skrittprogram finns tillgängliga för att passa just din häst.

Gamla Ridhuset

Har måtten 20 x 63 meter. Det finns även ett fikarum med toalett i ridhuset. 
God tillgång på hindermaterial från Jump4joy och safety-system. Ridhusunderlaget är mycket uppskattat av mina hyresgäster det består av en blandning av sand och gummi.

Nya Ridhuset

Vårat nya ridhus är fantastiskt ljust och fräscht, vi har ledlampor som skonar miljön och som ger ett fantastiskt bra ljus det är särskilt bra när man hoppar. Ridhuset är 24×72. Manegen är 23×63 och underlaget är en specialkomponerad fibersand som passar både hoppning och dressyr.